Tracing intensive fish and meat consumption using Zn isotope ratios: evidence from a historical Breton population (Rennes, France)

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Tracing intensive fish and meat consumption using Zn isotope ratios: evidence from a historical Breton population (Rennes, France)

Autor(en): Jaouen, Klervia; Colleter, Rozenn; Pietrzak, Anita; Pons, Marie-Laure; Clavel, Benoit; Telmon, Norbert; Hublin, Jean-Jacques; Richards, Michael P.; Crubézy, Éric
Tübinger Autor(en):
Pons, Marie-Laure
Erschienen in: Scientific Reports (2018), Bd. 8, Article 5077
Verlagsangabe: Nature Publishing Group
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1038/s41598-018-23249-x
ISSN: 2045-2322
DDC-Klassifikation: 500 - Naturwissenschaften
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: