Amino acids, lipid metabolites, and ferritin as potential mediators linking red meat consumption to type 2 diabetes

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Amino acids, lipid metabolites, and ferritin as potential mediators linking red meat consumption to type 2 diabetes

Autor(en): Wittenbecher, Clemens; Muehlenbruch, Kristin; Kroeger, Janine; Jacobs, Simone; Kuxhaus, Olga; Gel, Anna Floe; Fritsche, Andreas; Pischon, Tobias; Prehn, Cornelia; Adamski, Jerzy; Joost, Hans-Georg; Boeing, Heiner; Schulze, Matthias B.
Tübinger Autor(en):
Fritsche, Andreas Erwin
Erschienen in: American Journal of Clinical Nutrition (2015), Bd. 101, H. 6, S. 1241-1250
Verlagsangabe: Amer Soc Nutrition - Asn
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.3945/ajcn.114.099150
ISSN: 0002-9165
DDC-Klassifikation: 610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
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