Wild-growing lignicolous mushroom species as sources of novel agents with antioxidative and antibacterial potentials

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Wild-growing lignicolous mushroom species as sources of novel agents with antioxidative and antibacterial potentials

Autor(en): Karaman, Maja; Stahl, Mark; Vulic, Jelena; Vesic, Marko; Canadanovic-Brunet, Jasna
Tübinger Autor(en):
Stahl, Mark
Vesić, Marko
Erschienen in: International Journal of Food Sciences and Nutrition (2014), Bd. 65, H. 3, S. 311-319
Verlagsangabe: Informa Healthcare
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.3109/09637486.2013.860584
ISSN: 0963-7486
DDC-Klassifikation: 600 - Technik
540 - Chemie
610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: