Diallyl-disulphide is the effective ingredient of garlic oil that protects primary human osteoblasts from damage due to cigarette smoke

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Diallyl-disulphide is the effective ingredient of garlic oil that protects primary human osteoblasts from damage due to cigarette smoke

Autor(en): Ehnert, S.; Braun, K. F.; Buchholz, A.; Freude, T.; Egana, J. T.; Schenck, T. L.; Schyschka, L.; Neumaier, M.; Doebele, S.; Stoeckle, U.; Nussler, A. K.
Tübinger Autor(en):
Ehnert, Sabrina
Freude, Thomas
Stöckle, Ulrich
Nüssler, Andreas
Erschienen in: Food Chemistry (2012), Bd. 132, H. 2, S. 724-729
Verlagsangabe: Elsevier Sci Ltd
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.11.008
ISSN: 0308-8146
DDC-Klassifikation: 540 - Chemie
600 - Technik
610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: