Der Einfluss von gesättigten und einfach ungesättigten Fettsäuren auf das enterische Nervensystem
DSpace Repository
Login
Publication services
→
Universitätsbibliographie
→
4 Medizinische Fakultät
→
View Item
« back
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Der Einfluss von gesättigten und einfach ungesättigten Fettsäuren auf das enterische Nervensystem
Author:
Siegle, Stefanie Cathrin
Tübinger Autor(en):
Siegle, Stefanie Cathrin
Issue year:
2011
Language:
German
Dokumentart:
PhDThesis
Pages:
101 S. : graph. Darst.
Reference:
357161653
Note:
Tübingen, Univ., Diss., 2011.
Show full item record
This item appears in the following Collection(s)
4 Medizinische Fakultät
[31485]
Report a Publication
Help
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
DDC-Classification
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
DDC-Classification
My Account
Login