Consumption of red meat and whole-grain bread in relation to biomarkers of obesity, inflammation, glucose metabolism and oxidative stress

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Consumption of red meat and whole-grain bread in relation to biomarkers of obesity, inflammation, glucose metabolism and oxidative stress

Autor(en): Montonen, Jukka; Boeing, Heiner; Fritsche, Andreas; Schleicher, Erwin; Joost, Hans-Georg; Schulze, Matthias B.; Steffen, Annika; Pischon, Tobias
Tübinger Autor(en):
Fritsche, Andreas Erwin
Schleicher, Erwin
Erschienen in: European Journal of Nutrition (2013), Bd. 52, H. 1, S. 337-345
Verlagsangabe: Springer Heidelberg
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1007/s00394-012-0340-6
ISSN: 1436-6207
DDC-Klassifikation: 610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: