Impact of Fermentation on the Phytochemical Profile and Bioactivity Characteristics of Aqueous Matricaria recutita L. Root Extracts
Autor(en):
|
Mailaender, Lilo K.; Gazafroudi, Khadijeh Nosrati; Greiss, Marit; Lorenz, Peter; Nicolay, Sven; Gruendemann, Carsten; Stintzing, Florian C.; Daniels, Rolf; Kammerer, Dietmar R.
|
Tübinger Autor(en):
|
|
Erschienen in:
|
Chemistry & Biodiversity
(2024), Bd.
21,
H.
6
|
Verlagsangabe:
|
Weinheim : Wiley - V C H Verlag Gmbh
|
Sprache:
|
Englisch
|
Referenz zum Volltext:
|
http://dx.doi.org/10.1002/cbdv.202400159
|
ISSN:
|
1612-1872
|
DDC-Klassifikation:
|
540 - Chemie 570 - Biowissenschaften, Biologie
|
Dokumentart:
|
Wissenschaftlicher Artikel
|
Zur Langanzeige
|