Acetate augmentation boosts the ethanol production rate and specificity by Clostridium ljungdahlii during gas fermentation with pure carbon monoxide

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Acetate augmentation boosts the ethanol production rate and specificity by Clostridium ljungdahlii during gas fermentation with pure carbon monoxide

Autor(en): Schulz, Sarah; Molitor, Bastian; Angenent, Largus T.
Tübinger Autor(en):
Schulz, Sarah
Molitor, Bastian
Angenent, Largus T.
Erschienen in: Bioresource Technology (2023), Bd. 369, Article 128387
Verlagsangabe: Elsevier Sci Ltd
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1016/j.biortech.2022.128387
ISSN: 0960-8524
DDC-Klassifikation: 540 - Chemie
570 - Biowissenschaften, Biologie
600 - Technik
630 - Landwirtschaft, Veterinärmedizin
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: