Dissecting the impact of environment, season and genotype on blackcurrant fruit quality traits

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Dissecting the impact of environment, season and genotype on blackcurrant fruit quality traits

Autor(en): Pott, Delphine M.; Duran-Soria, Sara; Allwood, J. William; Pont, Simon; Gordon, Sandra L.; Jennings, Nikki; Austin, Ceri; Stewart, Derek; Brennan, Rex M.; Masny, Agnieszka; Sonsteby, Anita; Krueger, Erika; Jarret, Dorota; Vallarino, Jose G.; Usadel, Bjoern; Osorio, Sonia
Tübinger Autor(en):
Pott, Delphine M.
Erschienen in: Food Chemistry (2023), Bd. 402, Article 134360
Verlagsangabe: Elsevier Sci Ltd
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.134360
ISSN: 0308-8146
DDC-Klassifikation: 540 - Chemie
600 - Technik
610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: