AMOUNT AND COMPOSITION OF TOTAL FATTY ACIDS IN RED AND YELLOW BONE MARROW ARE ALTERED WITH CHANGES IN BONE MINERAL DENSITY

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

AMOUNT AND COMPOSITION OF TOTAL FATTY ACIDS IN RED AND YELLOW BONE MARROW ARE ALTERED WITH CHANGES IN BONE MINERAL DENSITY

Autor(en): Ehnert, Sabrina; Schreiner, Anna J.; Seeliger, Claudine; Ecker, Josef; Springer, Fabian; Liebisch, Gerhard; Hemmann, Philipp; Histing, Tina; Nussler, Andreas K.
Tübinger Autor(en):
Ehnert, Sabrina
Springer, Fabian
Hemmann, Philipp
Histing, Tina
Schreiner, Anna Janine
Nüssler, Andreas
Erschienen in: Excli Journal (2023), Bd. 22, S. 207-220
Verlagsangabe: Excli Journal Managing Office
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.17179/excli2023-5843
ISSN: 1611-2156
DDC-Klassifikation: 570 - Biowissenschaften, Biologie
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: