Randomized Controlled-Feeding Study of Dietary Emulsifier Carboxymethylcellulose Reveals Detrimental Impacts on the Gut Microbiota and Metabolome

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Randomized Controlled-Feeding Study of Dietary Emulsifier Carboxymethylcellulose Reveals Detrimental Impacts on the Gut Microbiota and Metabolome

Autor(en): Chassaing, Benoit; Compher, Charlene; Bonhomme, Brittaney; Liu, Qing; Tian, Yuan; Walters, William; Nessel, Lisa; Delaroque, Clara; Hao, Fuhua; Gershuni, Victoria; Chau, Lillian; Ni, Josephine; Bewtra, Meenakshi; Albenberg, Lindsey; Bretin, Alexis; McKeever, Liam; Ley, Ruth E.; Patterson, Andrew D.; Wu, Gary D.; Gewirtz, Andrew T.; Lewis, James D.
Tübinger Autor(en):
Walters, William A.
Ley, Ruth E.
Erschienen in: Gastroenterology (2022), Bd. 162, H. 3, S. 743-756
Verlagsangabe: W B Saunders Co - Elsevier Inc
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1053/j.gastro.2021.11.006
ISSN: 0016-5085
DDC-Klassifikation: 610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
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