The microbiome affects liver sphingolipids and plasma fatty acids in a murine model of the Western diet based on soybean oil
Autor(en):
|
Di Rienzi, Sara C.; Johnson, Elizabeth L.; Waters, Jillian L.; Kennedy, Elizabeth A.; Jacobson, Juliet; Lawrence, Peter; Wang, Dong Hao; Worgall, Tilla S.; Brenna, J. Thomas; Ley, Ruth E.
|
Tübinger Autor(en):
|
|
Erschienen in:
|
Journal of Nutritional Biochemistry
(2021), Bd.
97,
Article 108808
|
Verlagsangabe:
|
Elsevier Science Inc
|
Sprache:
|
Englisch
|
Referenz zum Volltext:
|
http://dx.doi.org/10.1016/j.jnutbio.2021.108808
|
ISSN:
|
1873-4847
|
DDC-Klassifikation:
|
570 - Biowissenschaften, Biologie 610 - Medizin, Gesundheit
|
Dokumentart:
|
Wissenschaftlicher Artikel
|
Zur Langanzeige
|