Long-Term Consumption of Anthocyanin-Rich Fruit Juice: Impact on Gut Microbiota and Antioxidant Markers in Lymphocytes of Healthy Males

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Long-Term Consumption of Anthocyanin-Rich Fruit Juice: Impact on Gut Microbiota and Antioxidant Markers in Lymphocytes of Healthy Males

Autor(en): Groh, Isabel Anna Maria; Riva, Alessandra; Braun, Dominik; Sutherland, Heidi G.; Williams, Owen; Bakuradze, Tamara; Pahlke, Gudrun; Richling, Elke; Haupt, Larisa M.; Griffiths, Lyn R.; Berry, David; Marko, Doris
Tübinger Autor(en):
Groh, Isabel Anna Maria
Erschienen in: Antioxidants (2021), Bd. 10 (1), Article 27
Verlagsangabe: Mdpi
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.3390/antiox10010027
ISSN: 2076-3921
DDC-Klassifikation: 540 - Chemie
570 - Biowissenschaften, Biologie
600 - Technik
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
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