The red wine polyphenol resveratrol induced relaxation of the isolated renal artery of diabetic rats: The role of potassium channels

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

The red wine polyphenol resveratrol induced relaxation of the isolated renal artery of diabetic rats: The role of potassium channels

Autor(en): Gojkovic-Bukarica, Ljiljana; Markovic-Lipkovski, Jasmina; Heinle, Helmut; Cirovic, Sanja; Rajkovic, Jovana; Djokic, Vladimir; Zivanovic, Vladimir; Bukarica, Ana; Novakovic, Radmila
Tübinger Autor(en):
Heinle, Helmut
Erschienen in: Journal of Functional Foods (2019), Bd. 52, S. 266-275
Verlagsangabe: Elsevier Science Bv
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1016/j.jff.2018.11.009
ISSN: 1756-4646
DDC-Klassifikation: 600 - Technik
540 - Chemie
610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: