Detection thresholds for four different fatty stimuli are associated with increased dietary intake of processed high-caloric food

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Detection thresholds for four different fatty stimuli are associated with increased dietary intake of processed high-caloric food

Autor(en): Heinze, Jaana M.; Costanzo, Andrew; Baselier, Inga; Fritsche, Andreas; Frank-Podlech, Sabine; Keast, Russell
Tübinger Autor(en):
Frank-Podlech, Sabine
Heinze, Jaana
Fritsche, Andreas
Erschienen in: Appetite (2018), Bd. 123, S. 7-13
Verlagsangabe: Academic Press Ltd - Elsevier Science Ltd
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1016/j.appet.2017.12.003
ISSN: 1095-8304
DDC-Klassifikation: 150 - Psychologie
570 - Biowissenschaften, Biologie
610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: